BORK HAVN MUSIKFESTIVAL 2018

50 koncerter på 4 dage

Navne som NIK & JAY, CARPARK NORTH, CHRISTOPHER, BENAL & HUGO HELMIG er bare nogle af dem der spiller på festivalen 2018

God lyd og flot lysshow

Alle koncerter bliver afholdt under tag, så du kan nyde din koncert oplevelse i tørvejr. Teltet sikre også at lyden er optimal og lys showet kan nydes både middag og aften.

En hyggelig festival

Festivalen er hyggelig og der er mange hyggekroge og siddepladser på festivalpladsen. 

Luksus festival!?

Er du til god musik, øl, hygge og fællesskab. Men ikke så glad for telt, campingvogn og fest i naboteltet hele natten - så book et par dage her på kroen - vi bor kun 8 kilometer fra festivalpladsen.

Bestiller du et værelse her på kroen, er der inkluderet morgenmad, så du er sikker på at få en god solid morgenmad inden du tager afsted på festival. 

En anden af fordelene ved at bo på hotel, er eget bad og toilet. Hos os har du nemlig dit helt eget bad og toilet på værelset. Så slipper du for at stå i kø om morgenen, når du skal have et dejlig varmt bad.

Spar 10% i forbindelse med festivalen

1 nat kr 1.165,- spar 10%
2 nætter kr 2.200 spar 15% 
3 nætter kr 3.100 spar 20%
4 nætter kr 4.140 spar 20%

Book på telefon 75 28 92 11 eller admin@nymindegabkro.dk

Transport til Bork

Turen til Bork kan tilbagelægges på cykel via hyggelige små veje. Det er også muligt at aftale afhentning med Lunde taxi, de holder også på pladsen om aftenen, så i kan komme hjem.

Bus til Festivalen og tilbage igen

Der kører busser til og fra festivalpladsen fra Nymindegab flere gange dagligt. Tiderne vil være at finde, når vi nærmere os havnefesten.

Billet

Du skal selv sørge for billet til Bork havn musik festival. Det kan gøres her
www.borkhavnmusikfestival.dk