På denne side kan du finde alt materiale omkring din fest
restaurant-billed

Menuer

Her kan du se udpluk af vores selskabsmenuer
dags-kursus-på-nymindegab-kro

Det vestjyske arrangement

Fest til fastpris fra 487,- pp
Nymindegab54HovedretMedMiljø

Lokale oversigt

Vi har mange spændende lokaler
værelses-billede

Fest med overnatning

Overnatning i forbindelse med fest

Selskabsbrochure

Åbner i PDF, klar til udprint
Selskaber

Fandt du ikke, hvad du kiggede efter?

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at ringe til mig på tlf. 75 28 92 11
eller sende en mail til admin@nymindegabkro.dk

Hilsen
Lone Steffensen - Krovært

Selskaber på Nymindegab Kro

Hold dit næste selskab i flotte rammer med imponerende udsigt over Ringkøbing Fjord. Vores beliggenhed på kanten til vesterhavet med højt til himlen og uberørt natur lige uden for vinduerne. Hos Nymindegab Kro er det nemt at invitere gæster - både for virksomhed og private. Vi har lokaler i forskellige stilarter og størrelser, så vi kan have selskaber fra 20 til 180 mennesker. Uanset om du skal holde reception, bryllup, jubilæum, kurser, firmafest, konfirmationer eller fødselsdage, sørger vi for at din fest bliver vellykket for både dig og dine gæster.

Vores køkken

Trine og hendes team er kendt for det gode køkken med vægt på at bruge de bedste råvare. Vi kan både levere klassisk dansk mad og gastronomi af højt niveau. Vi er leveringsdygtige i gode vine fra nogle af verdens bedste producenter og baren kan levere lækre cocktails. Vores professionelle personale sikrer at jeres arrangement lever op til jeres forventninger. Har i særlige ønsker til musik, dekorationer eller andre ting, så kan vi også være behjælpelig med dette.

brug vores selskabsmenuer som inspiration til jeres arrangement. Vores køkkenchef og restaurantchef vil gerne komme med input og høre jeres idéer, så jeres fest bliver som i kunne tænke jer.