Pejsestuen

Er vores mindste lokale med plads til 20 personer ved to lange borde. Pejsestuen ligger i forbindelse med restauranten og har den smukkeste udsigt over Ringkøbing Fjord.

Fjordstuen

I Fjordstuen kan der sidde 34 personer ved lange borde. Men her er der også mulighed for at sidde i hestesko eller ved ovale borde. Lokalet ligger mellem den gamle sal og kokkeskolen og kan eksempelvis bruges i forbindelse med vores kokkeskole.  

Lille Sal

Lille Sal er placeret i vores tilbygning fra 2006. Lokalet har alt i moderne it-udstyr og bliver brugt som kursuslokale. Lille Sal ligger ud til parkeringspladsen på forsiden af kroen. Der er plads til 40 personer i hestesko.

Restauranten

Vores gamle restaurant er klassisk indrettet med smukke Y-stole fra Wegner og har udsigt over Ringkøbing Fjord. Hvis du vælger at holde din fest i restauranten, så hører Pejsestuen med. Der kan sidde op til 36 i restauranten ved lange borde.  

Store Sal

Store Sal er et af vores største lokaler med plads til over 100 personer. Udover den store mængde plads er lokalet også udstyret med topmoderne IT-udstyr. Store Sal er placeret den nye del af Nymindegab Kro og egner sig godt til større arrangementer - både til private og erhverv. 

Verandaen og Den Gamle Sal

Er vores største lokaler. De hænger sammen, så du vil altid have dem begge til din rådighed, hvis du booker dette lokale. Der kan sidde ca. 150 personer ved ovale borde i disse lokaler. Verandaen vender ud til Ringkøbing Fjord og har den skønneste panoramaudsigt.