Vi arbejder lige nu på vores nye hjemmeside. Oplever du problemer ring 75289211

Vi glæder os til at byde dig velkommen

Vi har cosy hour i baren fra kl
17:00-18:00

Bestil bord på
admin@nymindegabkro.dk
+45 7528 9211

En gastronomisk oplevelse på NK

Menuer

En aften i Nymindegab

Skal bestilles af hele bordet

9 serveringer
3 "hapsere" & 6 retter

Uden vin 800,-
Med vin 1.200,-

Hele pakken

skal bestilles af hele bordet

Bobler & snack
3 "hapsere" + 6 serveringer
6 glas til ganen
Vand
Kaffe/the
Avec & sødt

1.350,-

A la Carte

A la carte

Forretter

Pastinak, hummer & spinat
Pighvar, jordskok & persille
NK Laks, peberrod & grønkål

Hovedretter

Kronvildt, selleri & porre

Oste

Pære, Skallingen & estragon
Danske oste, sprødt & sødt

Søde

"signatur lakrids"
Ris, mandel & hvid chokoladde

Vinmenu pr glas kr. 90,-
Snack & bobler kr. 100,-
Hovedret kr. 250,-
2 retter kr. 325,-
3 retter kr. 425,-
4 retter kr. 525,-
5 retter kr. 625,-

Nymindegab Kros restaurant
Nymindegab Kro - Vores vin koncept

Vores vin koncept

Vores vin koncept Det er ingen underdrivelse, at sige vi går meget op i vores vine her på Nymindegab Kro. Vi har muligvis et af de mest gennemskuelig vinkort koncepter i danmark. Vores priser er udsalgsprisen i vores leverandørers butikker + 220 kr, som er en form for proppenge. Det gør det muligt at komme i nærheden af store vine eller nogle med alder til fornuftige priser.

Vinmenuen

Vinmenu eller vin pr glas. Faktisk kan vi bedste lide det sidste. For hver ret i vores menukort har vi fundet en vin, som vi synes er afstemt til retten og med en form for flatrate, hvor hvert glas koster kr 90. Du bestemmer selv, om du vil have glas til hver ret du vælger, eller måske ønsker at supplere fra vores vinkort. Det synes vi giver god mening

Du kan læse meget mere om vores vin her

En gastronomisk oplevelse

Tag plads i restauranten på Nymindegab kro og tag på en gastronomisk oplevelse. Vælg selv hvilke retter du kunne tænke fra vores a la carte menu, eller lad dig overraske når du vælger en aften i Nymindegab. Vores menukort er inddelt i 4 kategorier; Forretter, hovedretter, oste og desserter. Hver linje i den enkle kategori er en ret og de 3 ord fortæller kort hvad der indgår i retten. Vores menuer skiftes efter sæsonen, så derfor udskiftes hele menukortet ikke nødvendigvis, men blot en enkelt ret efter behov. Nogle retter som fx vores Signature lakrids vil altid være at finde på vores menukort.

Det traditionel køkken

Vores placering muliggør det at have klassikere på kortet som fx pandestegt Rødspætte med persillesovs og kartofler. Det klassiske køkken er som resten af vores menukort baseret på sæsonen.

Adresse

Vesterhavsvej 327, 6830