Vi har cosy hour i baren fra kl
17:00-18:00
Bestil bord på
admin@nymindegabkro.dk
+45 7528 9211
Skal bestilles af hele bordet
9 serveringer
3 "hapsere" & 6 retter
Uden vin 800,-
Med vin 1.200,-
skal bestilles af hele bordet
Bobler & snack
3 "hapsere" + 6 serveringer
6 glas til ganen
Vand
Kaffe/the
Avec & sødt
1.350,-
A la carte
Pastinak, hummer & spinat
Pighvar, jordskok & persille
NK Laks, peberrod & grønkål
Kronvildt, selleri & porre
Pære, Skallingen & estragon
Danske oste, sprødt & sødt
"signatur lakrids"
Ris, mandel & hvid chokoladde
Vinmenu pr glas kr. 90,-
Snack & bobler kr. 100,-
Hovedret kr. 250,-
2 retter kr. 325,-
3 retter kr. 425,-
4 retter kr. 525,-
5 retter kr. 625,-
Vores vin koncept Det er ingen underdrivelse, at sige vi går meget op i vores vine her på Nymindegab Kro. Vi har muligvis et af de mest gennemskuelig vinkort koncepter i danmark. Vores priser er udsalgsprisen i vores leverandørers butikker + 220 kr, som er en form for proppenge. Det gør det muligt at komme i nærheden af store vine eller nogle med alder til fornuftige priser.
Vinmenu eller vin pr glas. Faktisk kan vi bedste lide det sidste. For hver ret i vores menukort har vi fundet en vin, som vi synes er afstemt til retten og med en form for flatrate, hvor hvert glas koster kr 90. Du bestemmer selv, om du vil have glas til hver ret du vælger, eller måske ønsker at supplere fra vores vinkort. Det synes vi giver god mening
Du kan læse meget mere om vores vin her
Tag plads i restauranten på Nymindegab kro og tag på en gastronomisk oplevelse. Vælg selv hvilke retter du kunne tænke fra vores a la carte menu, eller lad dig overraske når du vælger en aften i Nymindegab. Vores menukort er inddelt i 4 kategorier; Forretter, hovedretter, oste og desserter. Hver linje i den enkle kategori er en ret og de 3 ord fortæller kort hvad der indgår i retten. Vores menuer skiftes efter sæsonen, så derfor udskiftes hele menukortet ikke nødvendigvis, men blot en enkelt ret efter behov. Nogle retter som fx vores Signature lakrids vil altid være at finde på vores menukort.
Vores placering muliggør det at have klassikere på kortet som fx pandestegt Rødspætte med persillesovs og kartofler. Det klassiske køkken er som resten af vores menukort baseret på sæsonen.