Vi arbejder lige nu på vores nye hjemmeside. Oplever du problemer ring 75289211
Bryllupsfest

Din bryllups fest

Bryllup ved vesterhavet

Bryllup er en af de største fester i livet, det er her vi fejre to mennesker der vælger at bruge resten af deres liv sammen.

På Nymindegab Kro har vi mange års erfaring i at holde fester

Din bryllupsfest

alæsd

Festlokaler med udsigt til Ringkøbing Fjord

På Nymindegab Kro finder du fest lokaler i forskellig størrelse og stil. Vores veranda er en stor sal med panorama udsigt til klitter og Ringkøbing Fjord og i den nye del af kroen har vi 2 lyse lokaler

God fest mad og lækre vine

Nymindegab Kro er kendt for gastronomi af utrolig høj kvalitet og med stor fokus på sæsonens råvare. Trine Steffensen vil med sit team stå klar til at give jer og jeres gæster en uforglemmelige gastronomisk oplevelse. Vi har en af danmarks flotteste og bedst assorteret vinkældre og vi vil give jer en stor vinoplevelse. Prøv fx vores bryllups tasting menu med tilhørende vinmenu.

Bryllupsfest med overnatning 

Bo på Nymindegab Kro i forbindelse med jeres bryllup, så tilbyder vi hotellets største værelse med udsigt til den sydlige del af Ringkøbing Fjord. Der er også mulighed for at jeres gæster kan bo på Nymindegab Kro i forbindelse med festen, så ingen af jeres gæster behøves at tænke på hvem der skal køre hjem, efter jeres perfekt dag.

Bryllupskagen

Vi kender en rigtig dygtig bager.

Natmad

Efter en lang aften med dans, er natmad en god idé

Styling, musik og andre spørgsmål

Der er altid mange spørgsmål når den perfekte fest skal arrangeres, så vi står gerne til din rådighed og besvare dine spørgsmål på bedste vis. Vi kan både være behjælpelig med at finde det rigtig band og den rette frisør.

Udsigten til din fest

Udsigten til din fest

Udsigt

Adresse

Vesterhavsvej 327, 6830