Forår på Nymindegab Kro

Dagene bliver længere, vejret bliver mildere og solen begynder at vise sig fra sin flotte side. Kombiner gastronomi, natur og hinanden - nyd det dejlige vestjylland på Nymindegab kro.
Tag til Nymindegab og oplev hvordan danmark atter igen springer ud.

Nymindegab i foråret er smukt

Naturen

Naturen i Nymindegab er altid smuk, uanset vejret, men i sommeren byder Nymindegab på vand aktiviteter som kanosejlads, surf, wakeboard, kajak og guidet ture på sup-surf boards. Er du ikke til aktiviteter på vandet, så kan man nyde naturen på kanten af vandet, fra stranden eller skoven.

Opholdet indeholder

  • 2 x overnatninger i dobbeltværelse
  • 2 x Morgenbuffet
  • 1 glas champagne på terrassen
  • 3 retters aftenmenu - bestemt af køkkenchefen
  • 5 retters aftenmenu - bestemt af køkkenchefen

Pris pr. person, fra kr. 2.490


Book

Opholdet kan bookes mellem 01.03.24 - 31.05.24

Forår i Nymindegab

Ankomst dagen

Check in
1 glas Champagne på terrassen eller i baren
3 retters menu efter køkkenchefens idéer
Overnatning

2. dagen

Morgenbuffet med hjemmelavede specialiteter
5 retters menu efter køkkenchefens idéer
Overnatning

3. dagen

Morgenbuffet med hjemmelavede specialiteter
afrejse

Velkommen til vores fortryllende forårsophold, hvor vi inviterer dig til at opleve en skøn blanding af gastronomiske lækkerier, forfriskende vine, luksuriøse værelser og den betagende natur lige uden for døren. Vores forårsophold er skabt til at give dig en uforglemmelig oplevelse, der omfavner årstidens farver, smage og stemninger.

Når du træder ind på vores charmerende kro, vil du straks blive mødt af en varm atmosfære og en følelse af ro og afslapning. Vores komfortable værelser er indrettet med fokus på komfort, og vi garanterer en betagende udsigt over den smukke forårsnatur, fra de værelses kategorier der vender mod vest, de vil fortrylle dine sanser og skabe den perfekte ramme for dit ophold.

Vores kulinariske team har sammensat en særlig forårsmenu, der hylder sæsonens friske råvarer og autentiske smagsoplevelser. Fra sprøde forårsgrøntsager til delikate retter med friske urter og skønne forårssmage, vil vores mad være en hyldest til forårets nye liv. Vores erfarne sommelierer vil guide dig gennem vores nøje udvalgte vinkort, der vil komplementere hvert måltid og forstærke din gastronomiske oplevelse.

Uden for vores kro venter en verden af naturskønne oplevelser, der vil fortrylle dig med forårets farverige palet. Tag på vandreture gennem skovens grønne løv, nyd en cykeltur langs kysten eller slap af ved stranden og lyt til bølgernes sagte brusen. Uanset hvad du foretrækker, vil naturen omkring vores kro være den perfekte kulisse for afslapning, rekreation og fordybelse

Adresse

Vesterhavsvej 327, 6830

Small Danish Hotels
Horesta
Horesta Safe To Visit
Tripadvisor