Vi holder lukket grundet Covid-19 indtil den 28. Januar 2022 - vi glæder os til at dig! Vi svarer stadig telefonen og mailen, så tøv ikke med at tage fat i os :)

Kroophold ved den jyske vestkyst

Ønsker du en miniferie ved den vestjyske kyst, så er dette ophold perfekt for dig. Med Nymindegab Kro som base er du sikret både aftensmad og morgenmad.

Vores miniferie er fra 2 til 4 dage, så du har rig mulighed for at udforske naturen omkring Nymindegab og Ringkøbing Fjord. Besøg den hyggelige fisker by, Hvide Sande eller kør til Henne Strand og se på by livet, inden du vender hjem til Nymindegab Kro, hvor vi vil byde dig velkommen i vores restaurant med udsigt til klitterne og Ringkøbing Fjord. Nyd en god flaske vin fra vores store vinkælder, læn dig tilbage og lad køkkenchefen forkæle dine smagsløg.

Når aftenen går på held, kan du trække dig tilbage på værelset og nyde en god nats søvn, alt imens kroen gør sig klar til vores morgenbuffet. ligesom i restauranten, så laver vi selv alt på morgenbordet fra bunden, Marmelader efter sæsonen, rugbrød, fransk brød, gammeldags rundstykker for bare at nævne noget af det.

Vi glæder os meget til at byde jer velkommen på Nymindegab Kro. Mangler i inspiration eller idéer til oplevelser, så tag et kig her, ellers vil vi gerne hjælpe med inspiration til seværdighederpr 

2 nætter kr. 1.600
3 nætter kr. 2.400
4 nætter kr. 3.200
Tillæg for udsigt til fjorden DKK 100,-
Tillæg ved ankomst marts, april, maj +50,- pr. dag.
Tillæg ved juni, juli, august, september +100,- pr. dag.
Tillæg ved ankomst i oktober +50,- pr. dag.

Opholdet indeholder

  • 2-retters menu
  • Overnatning
  • Gratis Wi-Fi
  • Morgenmad

Pris pr. person, fra kr. 1.600


Pris pr person i delt dobbeltværelse

Adresse

Vesterhavsvej 327, 6830

Small Danish Hotels
Horesta
Horesta Safe To Visit
Tripadvisor