Røget sild med confiteret æggeblomme creme
Æggesalat med tonsvis af purløg
Hvide sild med karrysalat
Rejer med mormor dressing og ramsløgsolie
Halve æg med krydderurter
Hønsesalat med æble og bacon
Smør quenelle - mayonnaise
Rugbrød - franskbrød - surdejsbrød
Overstående +
Pandestegt rødspættefilet
Fiskefrikadelle
Koldrøget NK laks med krydderurtemayo
NK leverpostej med syltede tragt-kantareller
Remoulade
Knækbrød
påske frokost fra Mandag 14. april til Mandag 21. april
fra 12-15.30
Bestil bord på 75289211 eller kontakt@nymindegabkro.dk
PÅSKE MENU
Lamme tatar, æggeblomme & havtorn
Duroc, spæde grønsager & ægte sovs
Mazarin, æble & karamel
2 retter - kr 360
3 retter - kr 410
Kaffe & Sødt
Stempel kaffe
Espresso m. fl
Petit Fours - 3 stk
Kringle
Flødebolle med bergamotte