Konfirmation, reception, fødselsdag eller bryllup?

Lad os hjælpe, med at arrangere din fest

Selskaber

Fandt du ikke, hvad du kiggede efter?

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at ringe til mig på tlf. 75 28 92 11
eller sende en mail til admin@nymindegabkro.dk.

Hilsen
Lone Steffensen - Krovært

Selskaber på Nymindegab Kro

Hold dit næste selskab i flotte rammer med imponerende udsigt over Ringkøbing Fjord. Vores beliggenhed på kanten til vesterhavet med højt til himlen og uberørt natur lige uden for vinduerne. Hos Nymindegab Kro er det nemt at invitere gæster - både for virksomhed og private. Vi har lokaler i forskellige stilarter og størrelser, så vi kan have selskaber fra 20 til 180 mennesker. Uanset om du skal holde reception, bryllup, jubilæum, kurser, firmafest, konfirmationer eller fødselsdage, sørger vi for at din fest bliver vellykket for både dig og dine gæster.

Vores køkken

Trine og hendes team er kendt for det gode køkken med vægt på at bruge de bedste råvare. Vi kan både levere klassisk dansk mad og gastronomi af højt niveau. Vi er leveringsdygtige i gode vine fra nogle af verdens bedste producenter og baren kan levere lækre cocktails. Vores professionelle personale sikrer at jeres arrangement lever op til jeres forventninger. Har i særlige ønsker til musik, dekorationer eller andre ting, så kan vi også være behjælpelig med dette.

brug vores selskabsmenuer som inspiration til jeres arrangement. Vores køkkenchef og restaurantchef vil gerne komme med input og høre jeres idéer, så jeres fest bliver som i kunne tænke jer.

Diverse

Børn

Vi laver gerne en børnemenu - max 12 år
2 retter kr. 150
3 retter kr. 200

Tidspunkter

 

Antal & økonomi

Minimum 20 personer, med mindre der står andet i arrangement typen.

Reservationsgebyr. Ved bestilling af arrangement skal der indbetales et reservationsgebyr. Beløbet afhænger af selskabets størrelse og bliver selvfølgelig modregnet den endelige afregning. Beløbet tilbage betales ikke ved annullering.
Betalingen skal finde sted ved arrangementets afslutning, medmindre andet er aftalt skriftligt på forhånd.

Spørgsmål

Ring på 7528 9211 eller skriv til admin@nymindegabkro.dk