Sommerferie i Nymindegab

Sommerophold i vestjylland

Ankomst dagen

Check in fra kl 14.
1. glas rosé på terrassen
3 retters menu
Overnatning

2. dagen

Morgenbuffet med hjemmelavede specialiteter
Nyd naturen i Vestjylland
5 retters menu
Overnatning

3. dagen

Morgenbuffet med hjemmelavede specialiteter
Udtjek senest kl 11

Oplevelser i Nymindegab

Tag ud i det blå..

Nymindegab Museum

I sommeren 2020 er Nymindegab Museum genåbnet med et helt nyt layout. Her kan du blandt andet se hvordan Nymindegab kros krostue så ud i 1920.

Forlæng din ferie med et par dage på den jyske vestkyst

To dage på Nymindegab med aften- og morgenmad. Vores sommerophold byder på 3 dage i Nymindegab med massere af gode oplevelser og forhåbentlig godt vejr.

Opholdet inkludere 3 retters på ankomst dagen samt en 5 retters på 2. dagen. Menuen bliver sammensat efter sæsonen og efter kokkenes kreative hoveder.

Gode oplevelser

Nymindegab byder på fantastiske oplevelser for alle. Så uanset om du har brug for at slappe helt af eller dagen skal bruges på action, måske en kombination, så har vi gode forslag til hvad dine dage skal bruges på i Nymindegab.

Prøv fx Stand-up paddle surf, som kan lejes hos vores genboer - er det din første gang, så kan du tage med på begynder hold, eller leje instruktør kun til dig. Er du til mere sus, når du er på vandet, så ligger Nymindegab perfekt placeret i forhold til Kite-, wind- og bølgesurf. Du kan også prøve kabelpark i Hvide Sande.

Er du mere til fast grund under fødderne, så kan du gå en tur i Nymindegab Plantage. Måske ender du på Søren hats bjerg, som er den perfekte udsigts post ud over Nymindegab - her får du et smukt overblik og området.

Hvis vejret viser sig fra sin helt rigtige side, så er Nymindegab Strand 15 min fra hotellet. Stranden er bred og med god plads.

Mangler du stadig inspiration til oplevelser. Så har vi lavet vores Reason to go hvor du finder mere end 20 gode grunde til at besøge os på Nymindegab Kro.

Opholdet indeholder

  • 2 dage ved vestkysten
  • 3-retters menu
  • 5-retters menu
  • Ét glas rosé på terrassen
  • Overnatning
  • Gratis Wi-Fi
  • Morgenmad

Pris pr. person, fra kr. 2.560


Book

Opholdet kan bookes mellem 01.06.24 - 31.08.24

Adresse

Vesterhavsvej 327, 6830

Small Danish Hotels
Horesta
Horesta Safe To Visit
Tripadvisor