Nymindegab Kro, dit stop på Vestkysten

Når du skal langs den jyske vestkyst, så er Nymindegab Kro et oplagt sted at gøre et stop. Uanset om det blot er for en kop kaffe, en stræk ben pause eller middag med overnatning.

På Nymindegab Kro har vi nemlig opladere som kan lade din Tesla op.


 

Vi kan lade din bil!

Begge hotellets opladere er leveret af Tesla, men den ene af laderne er gjort klar, så den kan oplade andre elbil modeller. Vi lader med hele 23 amp, så det er ingen sag at få strøm på, så man kan nå resten af turen. Hvis du spiser aftensmad i restauranten eller tager en overnatning, så skal du ikke betale for opladningen

 

Nogle El biler har et andet stik - vi har ikke omformere.

Besøg restauranten, når du er på vej op langs den jyske vestkyst. Her har du mulighed for at gøre et lille stop og få ladet din bil op, inden turen går videre

Oplad din Tesla gratis

På Nymindegab Kro har vi to Tesla opladere, som du frit kan bruge når du overnatter eller spiser hos os. Brug

Henvendelse i receptionen

Vi har 2 ladestandere, så det næsten altid muligt at få plads. Det er en god idé at gøre receptionen opmærksom på at du ønsker at benytte vores ladestation.

Fixed price

200 kr koster det at få ladet bilen, det er uanset om du bruger den én time eller til den er fyldt op. Hvis du ikke bor på kroen eller spiser i restauranten.

Vi lader hurtigt

vi har ingen supercharger, men vi lader med 23 amp i vores Tesla ladestation, så der burde kunne give fuld rækkevide, hvis du spiser i restauranten.

Andre elbiler

Det er muligt at bruge vores ladestandere med en adaptor. Du skal selv sørge for at have en adaptor fra Tesla til det mærke du kører.