Vi har intet mindre end 45 værelser og lejligheder under samme tag. Vores værelser er fordelt på 1. og 2. sal og der er muligt at benytte sig af elevator til de fleste af vores værelser.

VÆRELSES INFORMATION

Den gamle hovedbygning

Her er alle vores værelser indrettet forskelligt. Værelserne er løbende renoveret så alle værelser har badeværelser fra senest 2015.

50 & 60'erne

Her ligner alle værelser hinanden. 8 af værelserne har udsigt mod skov og fjordens sydlige del. 2 af værelserne har udsigt mod byen. De sidste 2 værelser har udsigt mod taget. Denne værelses fløj er især idéel til kursister, da alle får værelser med samme indhold og størrelser.

Alle værelser er med dobbeltseng, der kan deles. fladskærms tv med mulighed for tilkobling af fx apple tv, badeværelser renoveret i 2017 samt skrivebord.

Lejligheder

Vi har 10 lejligheder. Alle 10 lejligheder er på 62 kvm og har udsigt over Ringkøbing Fjord fra sofagruppen. Lejlighederne er udstyret med et lille te køkken, seperat soveværelse samt "børneværelse" med foldud-seng. Den største rum er stue, tekøkken og spiseplads i et. Her er plads til hele familien.

Køkkenet er udstyret med kogeplader, ovn, bestik og service til 4.

 

Hvor ligger vores værelser?

Alle vores værelser ligger på kroen. Kun når du overnatter i en lejlighed, skal du udenfor, dog er svalegangen overdækket.
Lejlighederne på 1. og 2. sal handicap venlige og forbundet med elevator. De fleste af vores værelser på 1. sal er ligeledes forbundet med elevator fra Hall'en, dog er mange af vores badeværelser hævet ca 10 cm.

Værd at vide

Vi har en kaffe automat til fri afbenyttelse, stående i Hall området. Kælderen byder på bordtennis, pool & bordfodbold.

Har du brug for et strygejern og strygebræt, findes dette i skabet ved gangbroen over hall'en.

Rygning på værelset

Det er ikke tilladt at ryge indendøre på Nymindegab Kro. Det er derfor heller ikke tilladt at ryge på vores værelser - vi er et røgfrit hotel. Ønsker man at nyde tobak, kan dette gøres under vores halvtag i smøgen mellem 2 af vores bygninger.

Hunde på hotel

Du må meget gerne tage din hund med på Nymindegab Kro, men det forventes at din hund er renlig, opfører sig ordentligt og som ikke står at gør på værelset. Vi har selv en han schæferhund, som går rundt i Hall og lounge området. Hunde skal være i snor, når den ikke er på værelset.

Det er ikke tilladt at have hund med i restauranten. Der gøres dog undtagelse, hvis det er en "service hund".

Brug for hjælp?

I er altid velkommen til at kontakte os på telefon 75 28 92 11 eller admin@nymindegabkro.dk

Receptionen er bemandet af receptionister fra 8-16 i hver dagen.
Restauranten er bemandet fra kl 14-22 hver dag