
Englands bedste
alternativ til champagne
Har du smagt mousserende vin fra England. Hvis du elsker champagne og ikke har smagt Nyetimber før. Så få booket din billet i en fart
27. Juni 2025 kl 18.00
Book plads til dette begrænset event, hvor vi får besøg af
1.285 pr person
Menuen
Velkomst
Snacks
Cuvée Classic NV
Masterclass
2013 1086 Prestige cuvée
2013 1086 Prestige cuvée Rosé
Forret
Kuller, bisque & estragon
2015 Blanc de Blancs
Mellemret
Pighvar, æble & hasselnød
2014 Tillington Single Vineyard
Hovedret
Hopballe Mølle Kylling, Asparges & Svampe
NV Rosé
Dessert
“Jordbærtærte”
Cuvee Chérie Demi-Sec NV
Oplev eller genopdag den fascinerende verden af engelsk vin, når Karl Thögersen fra Nyetimber gæster os for at dele sin viden og passion. Han vil fortælle historien bag deres exceptionelle mousserende vine og forklare, hvorfor de betragtes som nogle af de absolut bedste på verdensplan.
Bestil winemakers inkl værelse med morgenmad
eller kontakt os på 7528 9211 eller kontakt@nymindegabkro.dk for at bestille din plads
Masterclass, snacks &
4 retters menu
Vi starter med velkomst og snacks. herefter vil Nyetimber præsentere os for en masterclass i deres vine, så vi får et bedre indblik i mousserende vin fra England. Efter vores masterclass vil vi sætte os til bords og nyde udsigten og maden der bliver ledsaget af endnu flere fantastiske vine fra Nyetimber.

Engelske bobler i verdensklasse? Ja da! Nyetimbers vinmarker deler ligheder med nogle af de bedste i verden. Jord, rig på kalk og sandsten er god grobund for vinrankerne i det sydlige England. Klimaet gør, at druerne modner langsomt, så de opnår en perfekt balance i syre og modenhed, kompleksitet og finesse. Når klimaforandringerne samtidig gør, at mere klassiske vinområder ofte oplever problemer med for høje temperaturer og de mere nordliggende vinområder – ikke kun i
England – får gavn af de højere temperaturer, så er der absolut grund til at udvide sin vinøse horisont. Nyetimbers mousserende, sydeng-
elske vine har vundet anerkendelse verden over, og taget sejren i et
utal af konkurrencer, hvor vinene er blevet blindsmagt og bedømt af
nogle af verdens mest berømte vineksperter.
